Skip to main content

Ijsselbikes verhuur

Meer dan alleen een fiets huren
Wij hebben de kennis en ervaring om uw keuze perfect te begeleiden. Wat u wilt is het belangrijkste, altijd.

Welkom bij
IJsselbikes verhuur

Meer dan alleen een fiets huren

IJsselbikes verhuur is de fietsverhuurwinkel voor Deventer, Schalkhaar en Colmschate. Uw fietsplezier staat bij ons op nummer 1!

Wij hebben fietsen voor ieder doel, zoals stadsfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen, moederfietsen, kinderfietsen en ATB-fietsen (mountainbikes). Van bekende merken zoals RIH, Multicycle, Bikkel Bikes, BSP Fietsen, Trenergy, Burgers Fietsen, Merida, Superior, E-Bike Das Orginals, Van Raam, Golden Lion en BFK. De fietsen kunnen worden gebracht, of opgehaald worden aan de Oerdijk 46 in Schalkhaar.

Ook voor fietsaccessoires bent u bij IJsselbikes verhuur aan het juiste adres.

Wie zijn wij

Wie zijn wij

IJsselbikes verhuur staat voor fietsplezier. Bij ons kunt u een goed onderhouden fiets huren die dezelfde kwaliteit heeft als uw eigen fiets. Het meenemen van een eigen fiets is immers soms lastig. Mocht er onverhoopt toch een band lek gaan tijdens uw fietstocht, regelen onze mensen dat u snel weer op weg bent. Uw fietsplezier is onze missie.

IJsselbikes is al vele jaren een van de meest toonaangevende fietsenmakers in Schalkhaar, Deventer en omstreken. Wij staan bekend om onze zeer goede service als dealer van vele merken fietsen. Kwaliteit is wat vooropstaat bij onze verhuur en verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen in alle soorten en maten. Sinds enige tijd zijn we ook actief in de verhuur van fietsen, voor nog meer tevreden klanten.

Wat doen we

Wat doen wij

IJsselbikes Verhuur verhuurt nagenoeg elk type fiets. Niet alleen fietsen, maar ook alle bijbehorende accessoires kunt u bij ons huren. Of het nu gaat om normale fiets, elektrische fiets of zelfs een tandem. U bent bij ons aan het goede adres!

Hoge kwaliteit, de beste service en uw fietsplezier staan bij ons voorop! De fietsen worden verhuurt in een cirkel van ongeveer 40 kilometer rondom Deventer/Schalkhaar. Op verzoek of in groepsverband kan er ook op grotere afstand een fiets worden gehuurd. Bevalt de fiets na het huren zo goed dat u hem zou willen kopen, dan wordt de betaalde huur in mindering gebracht op de aanschafprijs.